Twarożek z czerwoną papryką, pestkami dyni i kiełkami lucerny

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Paprykę umyj i pokrój.  
  2. 2Dodaj do serka wiejskiego
  3. 3Dopraw pieprzem i ziołami prowansalskimi wedle uznania.
  4. 4Dodaj kiełki lucerny oraz pestki dyni.
  5. 5Podawaj z pieczywem.
~75 kcal ~270 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 4.9 g
Tłuszcze: 2.1 g
Węglowodany: 8.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 17.8 g
Tłuszcze: 7.5 g
Węglowodany: 32.1 g

SKŁADNIKI

Serek twarogowy ziarnisty 100 g(0.5 x sztuka)
Papryka czerwona 200 g(1 x duża sztuka)
Kiełki lucerny 15 g(1 x garść)
Chleb żytni pytlowy 40 g(1 x kromka)
Dynia pestki 5 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane