Łosoś z kaszą gryczaną i warzywami na patelnię

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Łososia dopraw solą oraz pieprzem, a następnie pokrój na kawałki.
  2. 2Duś na patelni na oliwie z oliwek.
  3. 3Następnie dodaj mrożone warzywa i duś pod przykryciem.
  4. 4Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
~137 kcal ~451 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.4 g
Tłuszcze: 4.7 g
Węglowodany: 16.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 24.4 g
Tłuszcze: 15.5 g
Węglowodany: 52.8 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane