Łosoś z kaszą jęczmienną i warzywami na patelnię

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Łososia dopraw solą oraz pieprzem, a następnie pokrój na kawałki.
  2. 2Duś na patelni na oliwie z oliwek.
  3. 3Następnie dodaj mrożone warzywa i duś pod przykryciem.
  4. 4Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
~135 kcal ~444 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 4.5 g
Węglowodany: 17.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 20.2 g
Tłuszcze: 14.8 g
Węglowodany: 56.9 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

MARYLA RODOWICZ WARSZWAKONSTACINIEN123456ZŁ

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi