Chrzanowe kanapki z łososiem, sałatą i koperkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj chrzanem i posyp siemieniem lnianym.
  2. 2Następnie połóż umyte liście sałaty oraz plastry łososia.
  3. 3Całość skrop sokiem z cytryny.
  4. 4Udekoruj posiekanym koperkiem.
~158 kcal ~118 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 10.3 g
Tłuszcze: 4.1 g
Węglowodany: 19.4 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 7.7 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 14.5 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Łosoś wędzony 20 g(1 x plaster)
Len nasiona 3 g
Koper ogrodowy 4 g(1 x łyżeczka)
Sałata 5 g(1 x liść)
cytryna 3 g(1 x łyżeczka)
Chrzan 10 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane