Chrzanowe kanapki z łososiem, sałatą i koperkiem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj chrzanem i posyp siemieniem lnianym.
- 2Następnie połóż umyte liście sałaty oraz plastry łososia.
- 3Całość skrop sokiem z cytryny.
- 4Udekoruj posiekanym koperkiem.
Wartości odżywcze w:
~158 kcal
~118 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 10.3 g |
Tłuszcze: | 4.1 g |
Węglowodany: | 19.4 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 7.7 g |
Tłuszcze: | 3.1 g |
Węglowodany: | 14.5 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Łosoś wędzony | 20 g(1 x plaster) |
Len nasiona | 3 g |
Koper ogrodowy | 4 g(1 x łyżeczka) |
Sałata | 5 g(1 x liść) |
cytryna | 3 g(1 x łyżeczka) |
Chrzan | 10 g(1 x łyżeczka) |
KOMENTARZE