Dorsz z brązowym ryżem i warzywami na patelnię

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Filety z dorsza umyj, osusz, dopraw solą oraz pieprzem.
  2. 2Następnie duś rybę na patelni na oliwie z oliwek.
  3. 3Dodaj mrożone warzywa i duś pod przykryciem.
  4. 4Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
~122 kcal ~406 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.3 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 16.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 20.9 g
Tłuszcze: 10.4 g
Węglowodany: 56.3 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane