Grillowane kanapki z serem feta, pomidorami, oliwkami i bazylią

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie ułóż liście sałaty.
  2. 2Następnie dodaj pokrojony ser feta, oliwki oraz plastry pomidora.
  3. 3Udekoruj listkami bazylii.
  4. 4Całość podgrzej w tosterze.
~123 kcal ~185 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.6 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 17.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 8.4 g
Tłuszcze: 4.6 g
Węglowodany: 26.8 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 60 g(2 x kromka)
Sałata 10 g(2 x liść)
Ser typu Feta 15 g(0.5 x garść)
Oliwki zielone marynowane 10 g(2 x sztuka)
Pomidor 40 g(2 x plaster)
Bazylia liście świeże 15 g(3 x liść)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane