Indyk z kaszą jęczmienną i warzywami na patelnię

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Mięso umyj, pokrój na kawałki, dopraw przyprawami, a następnie podduś na oliwie z oliwek na patelni.
  2. 2Dodaj warzywa, całość duś pod przykryciem.
  3. 3Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  4. 4Całość podawaj razem z kaszą.
~134 kcal ~444 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.9 g
Tłuszcze: 4.5 g
Węglowodany: 17.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 19.7 g
Tłuszcze: 15.0 g
Węglowodany: 56.9 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane