Indyk z kaszą jaglaną i warzywami na patelnię

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Mięso umyj, pokrój na kawałki, dopraw przyprawami, a następnie podduś na oliwie z oliwek na patelni.
  2. 2Dodaj warzywa, całość duś pod przykryciem.
  3. 3Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  4. 4Całość podawaj razem z kaszą.
~129 kcal ~423 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.8 g
Tłuszcze: 3.5 g
Węglowodany: 17.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 22.4 g
Tłuszcze: 11.5 g
Węglowodany: 56.6 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

Dokladnie tak wygladaja moj obiad dzis! :) bedzie pysznie!

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi

a na ile to jest porcji ???

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi

Smażenie na oliwie z oliwek? Czy nie stosuje się jej wyłącznie na zimno...? :S

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi

Hej

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi