Jaglanka z cynamonem, jabłkiem i migdałami

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Płatki jaglane zalej wrzątkiem tuż ponad ich poziom.
  2. 2Odczekaj kilka minut, aż napęcznieją.
  3. 3W razie potrzeby dolej do płatków wrzątku.
  4. 4Dodaj jogurt.
  5. 5Dodaj pokrojone jabłko, cynamon oraz posiekane migdały.
~82 kcal ~213 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 2.5 g
Tłuszcze: 2.3 g
Węglowodany: 12.4 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.6 g
Tłuszcze: 6.1 g
Węglowodany: 32.4 g

SKŁADNIKI

Płatki jaglane 20 g(2 x łyżka)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 50 g(2 x łyżka)
Jabłko 180 g(1 x sztuka)
Cynamon 5 g(1 x łyżeczka)
Migdały 7.5 g(0.5 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane