Jaglanka z grejpfrutem i migdałami

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Płatki jaglane zalej wrzątkiem tuż ponad ich poziom.
  2. 2Odczekaj kilka minut, aż płatki napęcznieją.
  3. 3W razie potrzeby dolej wrzątku.
  4. 4Dodaj jogurt.
  5. 5Dołóż pokrojony w cząstki grejpfrut oraz płatki migdałów.
~85 kcal ~176 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 3.3 g
Tłuszcze: 2.8 g
Węglowodany: 11.5 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.7 g
Tłuszcze: 5.7 g
Węglowodany: 23.8 g

SKŁADNIKI

Płatki jaglane 20 g(2 x łyżka)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 50 g(2 x łyżka)
Grejpfrut 130 g(0.5 x sztuka)
Migdały 7.5 g(0.5 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

Paskudne !!!

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi

mniam

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi