Jaglanka z jogurtem, bananem, nasionami granatu i orzechami włoskimi

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Płatki jaglane zalej wrzątkiem tuż ponad ich poziom.
  2. 2Odczekaj kilka minut, aż napęcznieją, w razie potrzeby dolej wrzątku.
  3. 3Dodaj jogurt.
  4. 4Dodaj pokrojonego banana oraz nasiona granatu.
  5. 5Całość posyp orzechami włoskimi.
~95 kcal ~181 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 3.2 g
Tłuszcze: 2.6 g
Węglowodany: 14.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 5.0 g
Węglowodany: 27.4 g

SKŁADNIKI

Płatki jaglane 20 g(2 x łyżka)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 50 g(2 x łyżka)
Banan 60 g(0.5 x sztuka)
Granat 50 g(0.5 x sztuka)
Orzechy włoskie 12 g(3 x sztuka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane