Jaglanka z mandarynką i słonecznikiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Płatki jaglane zalej wrzątkiem tuż ponad ich poziom.
  2. 2Odczekaj kilka minut, aż płatki napęcznieją.
  3. 3W razie potrzeby dolej wrzątku.
  4. 4Dodaj jogurt.
  5. 5Dodaj pokrojoną w cząstki mandarynkę oraz nasiona słonecznika.
~105 kcal ~141 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 4.0 g
Tłuszcze: 2.1 g
Węglowodany: 17.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.3 g
Tłuszcze: 2.8 g
Węglowodany: 23.2 g

SKŁADNIKI

Płatki jaglane 20 g(2 x łyżka)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 50 g(2 x łyżka)
Mandarynki Q 60 g(1 x sztuka)
Słonecznik nasiona 5 g(0.5 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane