Jaja sadzone z kaszą jaglaną i warzywami na patelnię

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. 2Jaja wbij na patelnię i duś pod przykryciem aż do ścięcia się białka.
  3. 3Po usmażeniu posyp jaja posiekanym szczypiorkiem.
  4. 4Warzywa duś na oliwie z oliwek pod przykryciem.
~136 kcal ~452 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.3 g
Tłuszcze: 4.5 g
Węglowodany: 17.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 21.2 g
Tłuszcze: 15.1 g
Węglowodany: 57.1 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane