Jajecznica z tofu z pomidorami i tymiankiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pomidora sparz wrzątkiem, a następnie obierz ze skórki i pokrój na kawałki.
  2. 2Duś na oliwie z oliwek.
  3. 3Tofu rozkrusz w palcach, dodaj do pomidora.
  4. 4Całość dopraw kurkumą, tymiankiem, solą oraz pieprzem.
  5. 5Podawaj z pieczywem.
~97 kcal ~281 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.0 g
Tłuszcze: 4.6 g
Węglowodany: 8.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 14.5 g
Tłuszcze: 13.4 g
Węglowodany: 25.4 g

SKŁADNIKI

Pomidor 170 g(1 x sztuka)
Oliwa z oliwek 4 g(1 x łyżeczka)
Tofu do krojenia 75 g
Kurkuma 5 g(1 x łyżeczka)
Tymianek 2.5 g(0.5 x łyżeczka)
Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Tymianek 5 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane