Jajecznica ze szczypiorkiem, pieczywem, sałatą i pomidorem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jaja wbij na patelnię i smaż na maśle.
  2. 2Dodaj posiekany szczypiorek, dopraw solą oraz pieprzem.
  3. 3Sałatę i pomidora umyj, pomidora pokrój w plastry.
  4. 4Jajecznicę podawaj z sałatą i plastrami pomidora oraz pieczywem posmarowanym masłem.
~126 kcal ~232 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.6 g
Tłuszcze: 7.1 g
Węglowodany: 7.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 14.0 g
Tłuszcze: 13.2 g
Węglowodany: 14.3 g

SKŁADNIKI

Jaja kurze całe 100 g(2 x sztuka)
Masło extra 5 g(1 x porcja)
Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Sałata 5 g(1 x liść)
Pomidor 40 g(2 x plaster)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)
Jaja kurze całe 100 g(2 x sztuka)
Masło extra 5 g(1 x porcja)
Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Sałata 5 g(1 x liść)
Pomidor 40 g(2 x plaster)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane