Jajecznica ze szpinakiem, makrelą i suszonymi pomidorami

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jaja wbij na patelnię i smaż na maśle.
  2. 2Makrelę obierz ze skóry i ości, liście szpinaku dokładnie umyj i sparz wrzątkiem.
  3. 3Suszone pomidory pokrój na kawałki, dodaj do jajecznicy razem z makrelą i szpinakiem.
  4. 4Całość dopraw odrobiną soli, ziołami prowansalskimi oraz pieprzem.
  5. 5Podawaj z pieczywem.
~161 kcal ~330 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 10.3 g
Tłuszcze: 8.0 g
Węglowodany: 11.8 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 21.1 g
Tłuszcze: 16.4 g
Węglowodany: 24.2 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane