Jogurtowy koktajl z mango, bananem, mandarynką i migdałami

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Mango oraz banana obierz ze skórki i pokrój.
  2. 2Mandarynki obierz i pozbaw pestek.
  3. 3Wszystkie składniki dokładnie miksuj aż do uzyskania jednolitej konsystencji, w razie potrzeby dolej wody.
  4. 4Całość posyp płatkami migdałów.
~61 kcal ~249 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 2.1 g
Tłuszcze: 1.8 g
Węglowodany: 8.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 8.7 g
Tłuszcze: 7.3 g
Węglowodany: 36.5 g

SKŁADNIKI

Mango 140 g(0.5 x sztuka)
Banan 60 g(0.5 x sztuka)
Mandarynki Q 60 g(1 x sztuka)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 125 g(0.5 x szklanka)
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 20 g(2 x łyżka)
Migdały 7.5 g(0.5 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane