Kanapka z awokado, jajkiem, rukolą oraz papryką czerwoną

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli oraz pokrojone awokado.
  3. 3Następnie umieść na kanapce jajko pokrojone w plastry.
  4. 4Całość udekoruj plastrami czerwonej papryki.
~110 kcal ~121 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.4 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 13.0 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.9 g
Tłuszcze: 4.3 g
Węglowodany: 14.3 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Papryka czerwona 20 g(2 x plaster)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane