Kanapka z grillowanym indykiem, awokado, rukolą, czerwoną papryką i natką pietruszki

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

Przygotowanie indyka:

  1. 1Pierś z indyka oprósz delikatnie ulubionymi przyprawami, solą oraz pieprzem.
  2. 2Grilluj na patelni aż do uzyskania złocistego koloru.

Przygotowanie kanapek:

  1. 3Na pieczywie ułóż listki rukoli.
  2. 4Następnie dodaj plastry awokado, grillowanego indyka i plastry czerwonej papryki.
  3. 5Całość udekoruj natką pietruszki.
~94 kcal ~114 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.0 g
Tłuszcze: 2.7 g
Węglowodany: 12.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.0 g
Tłuszcze: 3.3 g
Węglowodany: 14.8 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Indyk tuszka 20 g(1 x plaster)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Papryka czerwona 30 g(3 x plaster)
Pietruszka liście 6 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie?
Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką?
Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić?
Wejdź na www.igortreneronline.pl
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja.
Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje!
Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko!
Wejdź na www.igortreneronline.pl
I zapoznaj się z ofertą „Najskuteczniejszego Trenera w Internecie”,
który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie!
Uwaga promocja 50% na wszystkie pakiety trwa jeszcze przez 2 dni!

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi