Kanapka z masłem orzechowym i bananem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem orzechowym.
  2. 2Banana pokrój w plasterki i połóż na pieczywie.
  3. 3Całość posyp cynamonem.
  4. 4Podawaj ze szklanką mleka.
~85 kcal ~290 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 4.1 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 9.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 13.9 g
Tłuszcze: 10.7 g
Węglowodany: 34.0 g

SKŁADNIKI

Masło Orzechowe 10 g(1 x łyżeczka)
Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Mleko spożywcze 2% tłuszczu 240 g(1 x szklanka)
Banan 60 g
Cynamon 2.5 g(0.5 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

Mdle

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi

jest OK super. Kłopot w tym ,że ja zjadam cały słoik później tego masła bo uwielbiam.

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi