Kanapka z masłem orzechowym i bananem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem orzechowym.
- 2Banana pokrój w plasterki i połóż na pieczywie.
- 3Całość posyp cynamonem.
- 4Podawaj ze szklanką mleka.
Wartości odżywcze w:
~85 kcal
~290 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 4.1 g |
Tłuszcze: | 3.1 g |
Węglowodany: | 9.9 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 13.9 g |
Tłuszcze: | 10.7 g |
Węglowodany: | 34.0 g |
SKŁADNIKI
Masło Orzechowe | 10 g(1 x łyżeczka) |
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Mleko spożywcze 2% tłuszczu | 240 g(1 x szklanka) |
Banan | 60 g |
Cynamon | 2.5 g(0.5 x łyżeczka) |
KOMENTARZE
Mdle
jest OK super. Kłopot w tym ,że ja zjadam cały słoik później tego masła bo uwielbiam.