Kanapka z pastą twarożkową, siemieniem lnianym, pomidorem, cebulą i szczypiorkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

Przygotowanie pasty twarożkowej:

  1. 1Zmieszaj ze sobą twaróg, jogurt naturalny, siemię lniane, szczypiorek oraz sól i pieprz.

Przygotowanie kanapek:

  1. 2Pieczywo posmaruj przygotowaną pastą.
  2. 3Następnie ułóż plastry pomidora.
  3. 4Całość udekoruj pokrojoną cebulą.
~105 kcal ~150 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.4 g
Tłuszcze: 2.8 g
Węglowodany: 13.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 9.2 g
Tłuszcze: 4.1 g
Węglowodany: 18.8 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Ser twarogowy chudy 15 g(0.5 x plaster)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 10 g(1 x łyżeczka)
Pomidor 60 g(3 x plaster)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)
Cebula 10 g
Len nasiona 10 g(1 x łyżka)
Zioła prowansalskie 4 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

większość przepisów jest z diety trizzera którą dodają do suplementu czy to nie jest naruszenie zasad

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi