Kanapka z rukolą, mozzarellą, żółtą papryką i pomidorami koktajlowymi

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie ułóż listki rukoli.
  2. 2Następnie dodaj plastry mozzarelli.
  3. 3Nałóż plastry żółtej papryki.
  4. 4Całość udekoruj przekrojonymi pomidorkami koktajlowymi.
~85 kcal ~122 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.0 g
Tłuszcze: 2.2 g
Węglowodany: 10.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 7.3 g
Tłuszcze: 3.2 g
Węglowodany: 15.8 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 40 g(2 x garść)
Ser mozzarella 15 g(0.5 x porcja)
Papryka żółta 20 g(2 x plaster)
Pomidor 40 g

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane