Kanapka z serem kozim, rukolą, oliwkami i czerwoną papryką

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie rozsmaruj ser kozi.
  2. 2Ułóż na serze liście rukoli.
  3. 3Następnie dodaj plastry czerwonej papryki.
  4. 4Udekoruj całość przekrojonymi oliwkami.
~130 kcal ~113 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.2 g
Tłuszcze: 4.4 g
Węglowodany: 16.0 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.4 g
Tłuszcze: 3.8 g
Węglowodany: 13.9 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Ser kozi miękki 12.5 g(0.5 x porcja)
Oliwki zielone marynowane 5 g(1 x sztuka)
Papryka czerwona 20 g(2 x plaster)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

Też często jem kanapki z kozim serem :)Mój ulubiony to chavroux ten w kształcie piramidki. Jest najlepszy wyśmienicie smakuje i ładnie się prezenntuje na stole. Ostatnio nawet używałm go na grilla i też się sprawdził.

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi