Kanapka z szynką, jajkiem, rukolą oraz ogórkiem i szczypiorkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli i plaster szynki.
  3. 3Następnie umieść na kanapce jajko i ogórka pokrojonego w słupki.
  4. 4Całość posyp posiekanym szczypiorkiem.
~68 kcal ~130 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 4.7 g
Tłuszcze: 1.9 g
Węglowodany: 7.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 8.9 g
Tłuszcze: 3.6 g
Węglowodany: 15.0 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)
Ogórek 90 g(0.5 x sztuka)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane