Kanapka z szynką, jajkiem, rukolą oraz ogórkiem kiszonym
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Jajko ugotuj na twardo.
- 2Na pieczywie ułóż listki rukoli i plaster szynki.
- 3Następnie umieść na kanapce jajko.
- 4Całość udekoruj ogórkiem pokrojonym w słupki.
Wartości odżywcze w:
~98 kcal
~123 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 6.8 g |
Tłuszcze: | 2.9 g |
Węglowodany: | 11.0 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 8.5 g |
Tłuszcze: | 3.6 g |
Węglowodany: | 13.8 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Rukola świeża | 20 g(1 x garść) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Jaja kurze całe | 25 g(0.5 x sztuka) |
Ogórek kiszony | 30 g(0.5 x sztuka) |
KOMENTARZE
whybornw najadloiem sioe do sytaa