Kanapka z szynką, jajkiem, rukolą oraz ogórkiem kiszonym

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli i plaster szynki.
  3. 3Następnie umieść na kanapce jajko.
  4. 4Całość udekoruj ogórkiem pokrojonym w słupki.
~98 kcal ~123 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.8 g
Tłuszcze: 2.9 g
Węglowodany: 11.0 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 8.5 g
Tłuszcze: 3.6 g
Węglowodany: 13.8 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)
Ogórek kiszony 30 g(0.5 x sztuka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane