Kanapka z szynką, jajkiem, rukolą, pomidorem oraz bazylią

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli i plaster szynki.
  3. 3Następnie umieść na kanapce jajko oraz paprykę pokrojone w plastry.
  4. 4Całość udekoruj listkami bazylii.
~85 kcal ~128 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.9 g
Tłuszcze: 2.5 g
Węglowodany: 9.6 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 8.9 g
Tłuszcze: 3.7 g
Węglowodany: 14.4 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)
Pomidor 40 g(2 x plaster)
Bazylia liście świeże 15 g(3 x liść)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane