Kanapki z awokado, jajkiem, rzodkiewką oraz kiełkami lucerny

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli oraz pokrojone awokado.
  3. 3Następnie umieść na kanapce jajko pokrojone w plastry.
  4. 4Całość udekoruj kiełkami lucerny oraz plastrami rzodkiewki.
~104 kcal ~120 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.4 g
Tłuszcze: 3.8 g
Węglowodany: 11.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.2 g
Tłuszcze: 4.3 g
Węglowodany: 13.7 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Rzodkiewka 15 g(1 x sztuka)
Kiełki lucerny 10 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane