Kanapki z jajkiem, rukolą, rzodkiewką i koperkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli.
  3. 3Dodaj jajko pokrojone w plastry.
  4. 4Całość udekoruj plastrami rzodkiewki oraz posiekanym koperkiem.
~109 kcal ~102 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 2.9 g
Węglowodany: 14.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.7 g
Tłuszcze: 2.7 g
Węglowodany: 13.4 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Rzodkiewka 15 g(1 x sztuka)
Koper ogrodowy 4 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane