Kanapki z mozzarellą, awokado, rukolą i pomidorami koktajlowymi

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie ułóż liście rukoli.
  2. 2Dodaj pokrojony ser mozzarella.
  3. 3Następnie umieść na kanapce plastry awokado.
  4. 4Całość ozdób przekrojonymi na pół pomidorkami koktajlowymi oraz piórkami cebuli.
~102 kcal ~132 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.5 g
Tłuszcze: 3.6 g
Węglowodany: 11.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 7.1 g
Tłuszcze: 4.6 g
Węglowodany: 15.1 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Ser mozzarella 15 g(0.5 x porcja)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Pomidor 40 g
Cebula 10 g

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane