Kanapki z pastą twarożkową, łososiem, awokado i koperkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

Przygotowanie pasty twarożkowej:

  1. 1Zmieszaj ze sobą twaróg, jogurt naturalny oraz sól i pieprz.

Przygotowanie kanapek:

  1. 2Pieczywo posmaruj przygotowaną pastą.
  2. 3Następnie połóż plastry awokado i wędzonego łososia, skrop cytryną.
  3. 4Całość udekoruj posiekanym koperkiem.
~152 kcal ~132 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 9.1 g
Tłuszcze: 5.3 g
Węglowodany: 16.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 7.9 g
Tłuszcze: 4.6 g
Węglowodany: 14.5 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 10 g(1 x łyżeczka)
Łosoś wędzony 10 g(0.5 x plaster)
Koper ogrodowy 4 g(1 x łyżeczka)
Ser twarogowy tłusty 15 g(0.5 x plaster)
Awokado 15 g(1 x plaster)
cytryna 3 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane