Kanapki z pastą twarożkową, siemieniem lnianym, ogórkiem kiszonym i koperkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

Przygotowanie pasty twarożkowej:

  1. 1Zmieszaj ze sobą twaróg, jogurt naturalny, siemię lniane, zioła prowansalskie oraz sól i pieprz.

Przygotowanie kanapek:

  1. 2Pieczywo posmaruj przygotowaną pastą.
  2. 3Następnie połóż pokrojonego w słupki ogórka kiszonego.
  3. 4Całość udekoruj posiekanym koperkiem.
~109 kcal ~145 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.8 g
Tłuszcze: 3.0 g
Węglowodany: 13.5 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 9.0 g
Tłuszcze: 4.0 g
Węglowodany: 17.9 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Ser twarogowy chudy 15 g(0.5 x plaster)
Jogurt naturalny 2% tłuszczu 10 g(1 x łyżeczka)
Len nasiona 10 g(1 x łyżka)
Ogórek kiszony 60 g(1 x sztuka)
Koper ogrodowy 4 g(1 x łyżeczka)
Zioła prowansalskie 4 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane