Kanapki z szynką, awokado i pomidorem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Sałatę dokładnie umyj, osusz i porwij w palcach.
  2. 2Na pieczywie połóż liść sałaty oraz szynkę.
  3. 3Następnie umieść na kanapce plaster awokado.
  4. 4Całość ozdób pokrojonym pomidorem.
~118 kcal ~106 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.3 g
Tłuszcze: 3.3 g
Węglowodany: 15.4 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.6 g
Tłuszcze: 2.9 g
Węglowodany: 13.9 g

SKŁADNIKI

Sałata 5 g(1 x liść)
Pomidor 20 g(1 x plaster)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Chleb Graham 30 g(1 x kromka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane