Kanapki z szynką, awokado i pomidorem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Sałatę dokładnie umyj, osusz i porwij w palcach.
- 2Na pieczywie połóż liść sałaty oraz szynkę.
- 3Następnie umieść na kanapce plaster awokado.
- 4Całość ozdób pokrojonym pomidorem.
Wartości odżywcze w:
~118 kcal
~106 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 6.3 g |
Tłuszcze: | 3.3 g |
Węglowodany: | 15.4 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.6 g |
Tłuszcze: | 2.9 g |
Węglowodany: | 13.9 g |
SKŁADNIKI
Sałata | 5 g(1 x liść) |
Pomidor | 20 g(1 x plaster) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Awokado | 15 g(1 x plaster) |
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
KOMENTARZE