Kanapki z szynką, awokado, pomidorem i listkami bazylii

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie połóż liść sałaty oraz szynkę.
  2. 2Następnie umieść na kanapce plaster awokado.
  3. 3Połóż na wierzch pokrojonego pomidora.
  4. 4Całość udekoruj listkami bazylii.
~103 kcal ~108 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.7 g
Tłuszcze: 2.9 g
Węglowodany: 13.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.9 g
Tłuszcze: 3.0 g
Węglowodany: 14.0 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Sałata 5 g(1 x liść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Pomidor 20 g(1 x plaster)
Bazylia liście świeże 15 g(3 x liść)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane