Kanapki z szynką, awokado, pomidorem i listkami bazylii
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Na pieczywie połóż liść sałaty oraz szynkę.
- 2Następnie umieść na kanapce plaster awokado.
- 3Połóż na wierzch pokrojonego pomidora.
- 4Całość udekoruj listkami bazylii.
Wartości odżywcze w:
~103 kcal
~108 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 5.7 g |
Tłuszcze: | 2.9 g |
Węglowodany: | 13.3 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.9 g |
Tłuszcze: | 3.0 g |
Węglowodany: | 14.0 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Sałata | 5 g(1 x liść) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Awokado | 15 g(1 x plaster) |
Pomidor | 20 g(1 x plaster) |
Bazylia liście świeże | 15 g(3 x liść) |
KOMENTARZE