Kanapki z szynką, awokado, pomidorem i szczypiorkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie połóż liść sałaty oraz szynkę.
  2. 2Następnie umieść na kanapce plaster awokado.
  3. 3Połóż na wierzch pokrojonego pomidora.
  4. 4Całość posyp szczypiorkiem.
~113 kcal ~107 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 14.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.8 g
Tłuszcze: 3.0 g
Węglowodany: 13.9 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Sałata 5 g(1 x liść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Pomidor 20 g(1 x plaster)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane