Kanapki z szynką, awokado, pomidorem oraz kiełkami fasolki mung
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Na pieczywie połóż liść sałaty.
- 2Na sałacie połóż szynkę.
- 3Następnie umieść na kanapce plaster awokado i pokrojonego pomidora.
- 4Całość udekoruj kiełkami.
Wartości odżywcze w:
~139 kcal
~104 kcal
Zdrowy przepis
| Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
|---|---|
| Białko: | 7.5 g |
| Tłuszcze: | 3.9 g |
| Węglowodany: | 18.1 g |
| Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
|---|---|
| Białko: | 5.6 g |
| Tłuszcze: | 2.9 g |
| Węglowodany: | 13.6 g |
SKŁADNIKI
| Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
| Sałata | 5 g(1 x liść) |
| Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
| Awokado | 15 g(1 x plaster) |
| Fasola mung kiełki | 5 g |
KOMENTARZE