Kanapki z szynką, awokado, pomidorem oraz kiełkami fasolki mung

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie połóż liść sałaty.
  2. 2Na sałacie połóż szynkę.
  3. 3Następnie umieść na kanapce plaster awokado i pokrojonego pomidora.
  4. 4Całość udekoruj kiełkami.
~139 kcal ~104 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.5 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 18.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.6 g
Tłuszcze: 2.9 g
Węglowodany: 13.6 g

SKŁADNIKI

Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Sałata 5 g(1 x liść)
Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Fasola mung kiełki 5 g

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane