Kanapki z szynką, awokado, pomidorem oraz kiełkami fasolki mung
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Na pieczywie połóż liść sałaty.
- 2Na sałacie połóż szynkę.
- 3Następnie umieść na kanapce plaster awokado i pokrojonego pomidora.
- 4Całość udekoruj kiełkami.
Wartości odżywcze w:
~139 kcal
~104 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 7.5 g |
Tłuszcze: | 3.9 g |
Węglowodany: | 18.1 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.6 g |
Tłuszcze: | 2.9 g |
Węglowodany: | 13.6 g |
SKŁADNIKI
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Sałata | 5 g(1 x liść) |
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Awokado | 15 g(1 x plaster) |
Fasola mung kiełki | 5 g |
KOMENTARZE