Kanapki z szynką, chrzanem i ogórkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem oraz chrzanem.
  2. 2Ogórka umyj, obierz i pokrój w plastry.
  3. 3Na pieczywie ułóż plaster szynki.
  4. 4Całość ozdób pokrojonym ogórkiem.
~96 kcal ~118 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 4.9 g
Tłuszcze: 3.2 g
Węglowodany: 11.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 14.4 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Chrzan 10 g(1 x łyżeczka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Ogórek kiszony 60 g(1 x sztuka)
Masło extra 3 g

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane