Kanapki z szynką, chrzanem i ogórkiem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem oraz chrzanem.
- 2Ogórka umyj, obierz i pokrój w plastry.
- 3Na pieczywie ułóż plaster szynki.
- 4Całość ozdób pokrojonym ogórkiem.
Wartości odżywcze w:
~96 kcal
~118 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 4.9 g |
Tłuszcze: | 3.2 g |
Węglowodany: | 11.7 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 6.1 g |
Tłuszcze: | 3.9 g |
Węglowodany: | 14.4 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Chrzan | 10 g(1 x łyżeczka) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Ogórek kiszony | 60 g(1 x sztuka) |
Masło extra | 3 g |
KOMENTARZE