Kanapki z szynką, chrzanem, rukolą i pomidorem z cebulą

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj chrzanem i posyp siemieniem lnianym.
  2. 2Na pieczywie połóż liście rukoli oraz szynkę.
  3. 3Następnie umieść na kanapce pokrojonego pomidora.
  4. 4Wszystko ozdób piórkami cebuli.
~87 kcal ~114 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.2 g
Tłuszcze: 1.8 g
Węglowodany: 12.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.9 g
Tłuszcze: 2.4 g
Węglowodany: 16.0 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Chrzan 10 g(1 x łyżeczka)
Len nasiona 2.5 g(0.5 x łyżeczka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Pomidor 40 g(2 x plaster)
Cebula 10 g

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane