Kanapki z szynką i czerwoną papryką
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem.
- 2Paprykę umyj i pokrój w plastry.
- 3Na pieczywie ułóż plaster szynki.
- 4Ozdób całość pokrojoną papryką.
Wartości odżywcze w:
~184 kcal
~118 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 8.4 g |
Tłuszcze: | 7.3 g |
Węglowodany: | 20.9 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.4 g |
Tłuszcze: | 4.7 g |
Węglowodany: | 13.4 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Masło extra | 4 g |
Papryka czerwona | 10 g(1 x plaster) |
KOMENTARZE