Kanapki z szynką i czerwoną papryką

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Paprykę umyj i pokrój w plastry.
  3. 3Na pieczywie ułóż plaster szynki.
  4. 4Ozdób całość pokrojoną papryką.
~184 kcal ~118 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 8.4 g
Tłuszcze: 7.3 g
Węglowodany: 20.9 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.4 g
Tłuszcze: 4.7 g
Węglowodany: 13.4 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Masło extra 4 g
Papryka czerwona 10 g(1 x plaster)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane