Kanapki z szynką i ogórkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Ogórka umyj, obierz i pokrój w plastry.
  3. 3Na pieczywie ułóż plastry szynki.
  4. 4Całość ozdób pokrojonym ogórkiem.
~102 kcal ~115 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.2 g
Tłuszcze: 3.4 g
Węglowodany: 12.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.8 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 13.8 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Masło extra 3 g
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Ogórek kiszony 60 g(1 x sztuka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane

Posrao?

OdpowiedzAnuluj dodanie odpowiedzi