Kanapki z szynką i ogórkiem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem.
- 2Ogórka umyj, obierz i pokrój w plastry.
- 3Na pieczywie ułóż plastry szynki.
- 4Całość ozdób pokrojonym ogórkiem.
Wartości odżywcze w:
~102 kcal
~115 kcal
Zdrowy przepis
| Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
|---|---|
| Białko: | 5.2 g |
| Tłuszcze: | 3.4 g |
| Węglowodany: | 12.2 g |
| Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
|---|---|
| Białko: | 5.8 g |
| Tłuszcze: | 3.9 g |
| Węglowodany: | 13.8 g |
SKŁADNIKI
| Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
| Masło extra | 3 g |
| Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
| Ogórek kiszony | 60 g(1 x sztuka) |
KOMENTARZE
Posrao?
to tak żebyś wiedział