Kanapki z szynką, jajkiem, rukolą oraz czerwoną papryką

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli i plaster szynki.
  3. 3Następnie umieść na kanapce jajko pokrojone w plastry.
  4. 4Całość udekoruj plastrami czerwonej papryki.
~108 kcal ~124 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.4 g
Tłuszcze: 3.2 g
Węglowodany: 12.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 8.5 g
Tłuszcze: 3.6 g
Węglowodany: 14.1 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)
Papryka czerwona 20 g(2 x plaster)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane