Kanapki z szynką, jajkiem, rukolą, rzodkiewką i szczypiorkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Jajko ugotuj na twardo.
  2. 2Na pieczywie ułóż listki rukoli i plaster szynki.
  3. 3Następnie umieść na kanapce jajko pokrojone w plastry.
  4. 4Całość udekoruj plastrami rzodkiewki oraz posiekanym szczypiorkiem.
~106 kcal ~122 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.4 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 11.8 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 8.5 g
Tłuszcze: 3.6 g
Węglowodany: 13.6 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Jaja kurze całe 25 g(0.5 x sztuka)
Rzodkiewka 15 g(1 x sztuka)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane