Kanapki z szynką, pomidorem i bazylią

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Pomidora umyj, a następnie pokrój w plastry.
  3. 3Na pieczywie ułóż plastry szynki i pomidora.
  4. 4Całość udekoruj świeżymi liśćmi bazylii.
~136 kcal ~113 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.8 g
Tłuszcze: 4.7 g
Węglowodany: 16.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.6 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 13.5 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Masło extra 3 g
Pomidor 20 g(1 x plaster)
Bazylia liście świeże 10 g(2 x liść)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane