Kanapki z szynką, pomidorem i cebulą

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Cebulę oraz pomidora umyj, obierz i pokrój w plasterki.
  3. 3Na pieczywie ułóż plastry szynki oraz pokrojonego pomidora.
  4. 4Całość udekoruj cebulą.
~144 kcal ~113 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.0 g
Tłuszcze: 5.0 g
Węglowodany: 17.5 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.5 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 13.7 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Masło extra 3 g
Pomidor 20 g(1 x plaster)
Cebula 5 g(0.5 x plaster)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane