Kanapki z szynką, pomidorem i oliwkami
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem.
- 2Pomidora umyj i pokrój w plasterki.
- 3Na pieczywie ułóż plastry szynki i pomidora.
- 4Całość udekoruj oliwkami.
Wartości odżywcze w:
~147 kcal
~122 kcal
Zdrowy przepis
| Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
|---|---|
| Białko: | 6.7 g |
| Tłuszcze: | 5.9 g |
| Węglowodany: | 16.4 g |
| Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
|---|---|
| Białko: | 5.5 g |
| Tłuszcze: | 4.9 g |
| Węglowodany: | 13.6 g |
SKŁADNIKI
| Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
| Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
| Masło extra | 3 g |
| Oliwki zielone marynowane | 10 g(2 x sztuka) |
| Pomidor | 20 g |
KOMENTARZE