Kanapki z szynką, pomidorem i oliwkami

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Pomidora umyj i pokrój w plasterki.
  3. 3Na pieczywie ułóż plastry szynki i pomidora.
  4. 4Całość udekoruj oliwkami.
~147 kcal ~122 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.7 g
Tłuszcze: 5.9 g
Węglowodany: 16.4 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.5 g
Tłuszcze: 4.9 g
Węglowodany: 13.6 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Masło extra 3 g
Oliwki zielone marynowane 10 g(2 x sztuka)
Pomidor 20 g

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane