Kanapki z szynką, pomidorem i szczypiorkiem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem.
- 2Pomidora umyj i pokrój w plasterki.
- 3Na pieczywie ułóż plastry szynki i pokrojonego pomidora.
- 4Całość posyp posiekanym szczypiorkiem.
Wartości odżywcze w:
~144 kcal
~113 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 7.2 g |
Tłuszcze: | 5.0 g |
Węglowodany: | 17.3 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.6 g |
Tłuszcze: | 3.9 g |
Węglowodany: | 13.5 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Masło extra | 3 g |
Pomidor | 20 g(1 x plaster) |
Szczypiorek | 5 g(1 x łyżka) |
KOMENTARZE
Mniam :)
Ale dobre
Wow
Pych :)