Kanapki z szynką, rukolą, awokado i pomidorem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Na pieczywie połóż liście rukoli oraz szynkę.
- 2Umyj i pokrój awokado i pomidora w plastry.
- 3Następnie umieść na kanapce plaster awokado.
- 4Całość udekoruj pokrojonym pomidorem.
Wartości odżywcze w:
~103 kcal
~108 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 5.6 g |
Tłuszcze: | 2.9 g |
Węglowodany: | 13.4 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.9 g |
Tłuszcze: | 3.0 g |
Węglowodany: | 14.1 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Rukola świeża | 20 g(1 x garść) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Awokado | 15 g(1 x plaster) |
Pomidor | 20 g(1 x plaster) |
KOMENTARZE