Kanapki z szynką, rukolą, awokado, pomidorem i bazylią

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie połóż liście rukoli oraz szynkę.
  2. 2Umyj i pokrój awokado i pomidora w plastry.
  3. 3Następnie umieść na kanapce plaster awokado oraz pokrojonego pomidora.
  4. 4Całość udekoruj listkami bazylii.
~92 kcal ~111 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.2 g
Tłuszcze: 2.6 g
Węglowodany: 11.8 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.2 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 14.2 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Awokado 15 g(1 x plaster)
Pomidor 20 g(1 x plaster)
Bazylia liście świeże 15 g(3 x liść)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane