Kanapki z szynką, rukolą, chrzanem i czerwoną papryką

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj chrzanem.
  2. 2Następnie wierzch posyp siemieniem lnianym.
  3. 3Na pieczywie połóż liście rukoli oraz szynkę.
  4. 4Następnie umieść na kanapce plastry czerwonej papryki.
~108 kcal ~110 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.5 g
Tłuszcze: 2.3 g
Węglowodany: 15.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.6 g
Tłuszcze: 2.3 g
Węglowodany: 15.4 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Chrzan 10 g(1 x łyżeczka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Papryka czerwona 20 g(2 x plaster)
Len nasiona 2.5 g(0.5 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane