Kanapki z szynką, rukolą, chrzanem i czerwoną papryką
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj chrzanem.
- 2Następnie wierzch posyp siemieniem lnianym.
- 3Na pieczywie połóż liście rukoli oraz szynkę.
- 4Następnie umieść na kanapce plastry czerwonej papryki.
Wartości odżywcze w:
~108 kcal
~110 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 6.5 g |
Tłuszcze: | 2.3 g |
Węglowodany: | 15.1 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 6.6 g |
Tłuszcze: | 2.3 g |
Węglowodany: | 15.4 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Chrzan | 10 g(1 x łyżeczka) |
Rukola świeża | 20 g(1 x garść) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Papryka czerwona | 20 g(2 x plaster) |
Len nasiona | 2.5 g(0.5 x łyżeczka) |
KOMENTARZE