Kanapki z szynką, rukolą i ogórkiem kiszonym

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Na pieczywie połóż liście rukoli.
  3. 3Na rukoli ułóż szynkę.
  4. 4Następnie umieść na kanapce pokrojonego ogórka kiszonego.
~87 kcal ~114 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 4.7 g
Tłuszcze: 2.7 g
Węglowodany: 10.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 3.6 g
Węglowodany: 14.1 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Masło extra 2.5 g(0.5 x porcja)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Ogórek kiszony 60 g(1 x sztuka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane