Kanapki z szynką, rukolą i ogórkiem kiszonym
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem.
- 2Na pieczywie połóż liście rukoli.
- 3Na rukoli ułóż szynkę.
- 4Następnie umieść na kanapce pokrojonego ogórka kiszonego.
Wartości odżywcze w:
~87 kcal
~114 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 4.7 g |
Tłuszcze: | 2.7 g |
Węglowodany: | 10.7 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 6.1 g |
Tłuszcze: | 3.6 g |
Węglowodany: | 14.1 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Masło extra | 2.5 g(0.5 x porcja) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Rukola świeża | 20 g(1 x garść) |
Ogórek kiszony | 60 g(1 x sztuka) |
KOMENTARZE