Kanapki z szynką, rukolą, rzodkiewką i kiełkami lucerny

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Na pieczywie połóż liście rukoli oraz szynkę.
  2. 2Następnie umieść na kanapce pokrojoną rzodkiewkę.
  3. 3Dodaj kiełki lucerny.
  4. 4Całość posyp siemieniem lnianym.
~113 kcal ~104 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.0 g
Tłuszcze: 2.5 g
Węglowodany: 15.4 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 6.4 g
Tłuszcze: 2.3 g
Węglowodany: 14.2 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Rukola świeża 20 g(1 x garść)
Len nasiona 2.5 g(0.5 x łyżeczka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Rzodkiewka 15 g(1 x sztuka)
Kiełki lucerny 5 g(0.5 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane